Voluit leven 

het is dansen in de regen in plaats van te wachten op de zon..

D

Ontmoet Bettina

Hallo! Mijn naam is Bettina Kegels, een ervaren mindfulnesstrainster, EFT therapeut en transformatie coach met een rijkdom aan levenservaring. Mijn passie en missie is om jou te inspireren en te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden. Ik help je graag om de meester te worden over je gedachten, gevoelens en gedrag.

Ik geloof dat: "We tegenslag niet kunnen vermijden, maar hoe we met deze gebeurtenissen omgaan, bepaalt ons geluksniveau."

Mijn expertise ligt in EFT Therapie, mindfulness, meditatie en transformatiecoaching.
Daarnaast heb ik een diepe interesse in zelfkennis, spiritualiteit, bewustwording en de ongelooflijke kracht van onze geest. Ik ben enthousiast om jou te leren hoe je altijd weer kunt opstaan, ongeacht de val.

Sinds 2010 begeleid ik mensen in het blootleggen van hun diepste onbewuste patronen die een belemmering vormen voor hun zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke rust. Dankzij mijn veelzijdige opleiding kan ik op een holistische manier hulp bieden, zonder me te beperken tot één enkel perspectief.

Ik blijf constant werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en ontvang op maat gemaakte coaching. Ik erkend mijn eigen blinde vlekken en schaduwzijden en ben vastberaden om hier constant aan te blijven werken. Dit stelt me in staat om mijn cliënten steeds beter te begrijpen en hoogwaardige begeleiding te bieden.

Ben je klaar voor een positieve verandering in je leven? Dan heet ik je van harte welkom!

Met warme groeten,

Bettina"

Opleidingen - Workshops - Trainingen

 • EFT Instituut Carry Graig 
 • Emotiemanagement => Diploma
 • Hartcohertie => Mechelen
 • EFT => Diploma
 • Vipassana meditatie => oud leerling
 • ACT therapie => Nederland
 • Mindfulness trainer => Diploma
 • Hartcohertie => in opleiding
 • Mindfulness trainster voor kinderen => Mechelen
 • Silva Methode => Hans Vervliet
 • Zazen => Leo Debrouwer
 • Louise hay training => Katinka Rotselaar
 • Astrale Karate => Hilde Goris
 • Vastenkuren => Deschouw Nederland
 • Verbonden ademhaling => Deschouw Nederland
 • Opleiding Detoxtherapeut => Nederland
 • Bachbloesem => Johannes
 • De kracht van het nu => Dr Gerbert Bax
 • Week Van Het Geluk => Dr Gerbert Bax
 • 10 daagse Vipassana Meditatie => Dilzen
 • Opleiding Mindfulness Training fase 3 => Dr David Dewulf
 • Life Academy => Inge Rock
 • Coaching Academy => Marleen Defisch
 • Find Your Soul Purpose => Ibora Zant
 • Release Methode => Antwerpen
 • De 7 Spirituele Wetten van Succes => Frank Bruining

 • In 10 stappen meer bewustzijn => Veerle Dobbelaere

 • EFT => Nancy Geerts
 • EFT => Nederland
 • Anatomie => Levenschool
 • Natuurvoedingsleer => Dr Geert Verhelst
 • Studie Der Voedingsstoffen => Dr Geert Verhelst
 • Suiker en zoetstoffen => Dr Geert Verhelst
 • Relaxatiebegeleiding => levenschool
 • Psychologie Endeagram => levenschool
 • Levenslessen => Rob Vaes
 • Inzicht in belangrijke voedingssystemen => Levenschool
 • Communicatieleer => Levenschool
 • Pathologie => Levenschool
 • Spiritueel vasten => Levenschool
 • Hypnosetherapeut => Hypnoseschool
 • Hypnose Protocol => Hypnoseschool
 • Zelfhypnose => Hypnoseschool
 • Theorie van Dr Hammer => Kristel Coeck
 • Detoxcoach => Nederland
 • ACT therapie => Nederland
 • QV1 - Jumpstart => Roy Martina
 • Quantum Healing => Roy Martina
 • Mindstretch => Roy Martina
 • Kinderyogadocent => Mechelen
 • Pad van de Sjamaan => Frank Bruining

 • Ademtechnieken => Frank Bruining

 • Transformatie coaching online => Robert Bridgeman