Happy Minerale make-up

 Wil jij je mooi voelen en werken aan je zelfbeeld? 

Weet je niet hoe?

     Dan is deze methode iets voor jou! 

Voor wie?

Voor iedereen! 

Ik wil heel duidelijk stellen dat je geen make-up nodig hebt om een goed zelfbeeld te hebben, je mooi te voelen of gezien te worden. In tegendeel! Jij bent mooi zoals je bent en je innerlijke straalt, daar ben ik zeker van. 

Wel kan make-up je helpen even een momentje te nemen voor jezelf, zorg te dragen voor je lichaam en even tijd te steken in jouw welzijn. Het kan een leuke, ontspannende activiteit zijn om zo rust te vinden in je dag. 

Zeker wanneer je niet vaak experimenteert met make-up kan minerale make-up iets voor jou zijn. Het zit namelijk vol met ingrediënten die goed zijn voor je huid en gebaseerd zijn op mineralen. Ze zijn helemaal natuurlijk en worden van bijvoorbeeld de geschikte stenen gemaakt. Zo komen er enkel natuurlijke stoffen aan je lichaam. 

Iedereen verdient Me-time! 

.

.

Door wie? 

Bettina Kegels helpt al meer dan 10 jaar haar klanten mooier en rustiger voelen in haar afslank- en schoonheidsinstituut. 

Life coach Bettina Kegels studeerde emotiemanagement , mindfulness based cognitieve therapie, EFT therapie, Hypnotherapie en vitaliteit-detoxcoach.

Zij is de oprichtster van de Happy Academy en is geboeid hoe onze diepste onbewuste patronen onze zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke vrede in de weg staan.

Zij is gespecialiseerd in mindfulness, meditatie en bewustzijns coaching met een spe­ciale belangstelling voor zelfkennis, spiritualiteit, hier en nu, bewustwording en de kracht van onze geest.

Meermaals per jaar begeleid ze de ​​Silent Local Group van Eckhart Tolle.

.

Wat doet de behandeling?

Doordat je kiest voor minerale make-up, zal je minder last hebben van irritaties aan je huid. Elke mineraal heeft daarbovenop nog enkele kenmerken die goed voor je zijn, waardoor het meer is dan enkel een make-up sessie.  Zo beschermt zinkoxide deels tegen UV-straling en kalmeert het de huid. 

  • Kleurenadvies 
  • Tips welke make-up geschikt is voor jouw huid 
  • Me-time! 

.Praktisch 

Door wie: Bettina Kegels 
Wanneer: elke maand op donderdagavond
Tijd: 18.30u tot 22u
Data: 
donderdag 25 maart 2020
donderdag 29 april 2020
donderdag 27 mei 2020
donderdag 24 juni 2020

Locatie: Sint-Adriaanstraat 121      3150 Haacht
Prijs: €60 per yogales
Wat heb je nodig: werkmap - schrijfgerief - gemakkelijke kledij - fleece - zitkussen
Plaatsen zijn beperkt tot max 10 personen

Inschrijven

Inschrijven


Inschrijven

CONTACTEER ONS

Happy  Academy
Sint Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Telefoonnummer
+32(0)484226184

E-mailadres
info@happyacademy.be