Make-over Coaching

Meester over je schoonheidWat is Make-over coaching?

Iedereen is wel op zoek naar de mooiste versie van zichzelf, zowel innerlijk als uiterlijk. Wat als ik je kan zeggen dat wij daarbij kunnen helpen? Wij weten dat een keertje mooie kleren kopen of jezelf even verwennen bij het beautysalon wonderen kan doen, maar het is vaak maar voor kort termijn.
Wij willen jou een pakket aanbieden dat je zelf kan samenstellen en waarmee je begeleid wordt om zo op lang termijn tevreden te zijn met zowel je innerlijke als je uiterlijke. 

Wij combineren de twee. We gaan je begeleiden met coachingsessies die jou doen beseffen wat je sterke en mooie kanten zijn langs binnen, om op die manier die kracht te kunnen uitstralen naar buiten. Dat willen we combineren met enkele adviezen over hoe je uiterlijk het best tot zijn recht komt.
Dit met personal styling, garderobe planning, personal shopping, kleur- en imagocoaching, beauty advies en make-up tips. 

Samen begeleidt dit jou naar een gelukkig leven, met een gezond imago waar jij je goed in je vel voelt. Jij kiest zelf welke stappen in het pakket geschikt zijn voor jou en op die manier stellen we het best mogelijke pakket voor jou samen! 


.

.


Zo werkt de make-over coaching

De make-over coaching biedt verschillende leuke mogelijkheden. Samen gaan ze je leiden naar meer zelfvertrouwen, een betere uitstraling en een persoon die goed in zijn/haar schoenen staat. Vergeet niet dat dit alles begeleid wordt met coachingsessies waarbij je jouw innerlijke kan koppelen aan je uiterlijke. Een goed innerlijk zorgt namelijk voor een prachtig uiterlijk. 

 • Personal Styling : Samen gaan we op zoek naar een nieuwe 'totale' look voor jou. We vertrekken vanuit je innerlijke en gaan op zoek naar de beste buitenkant voor jou. Een kledingstijl die echt bij jou past, pasvormen die jou mooier maken, niet meer nadenken wat je iedere dag aandoet...
 • Garderobe planning : Wees eerlijk. Wie van ons gaat wekelijks naar een galafeest, een sjieke receptie of wie ligt 10 keer per jaar op een strand in de Caraïben ? Wees daarom zeer realistisch bij de aankoop van je kledij en de opbouw van je garderobe. Impulsieve aankopen kosten ons te veel geld.
 • Personal shopping : Vind je shoppen niet leuk? Weet je niet wat te kiezen of vind je de hele stad aflopen veel te vermoeiend? Na een persoonlijke analyse gaan we samen shoppen en zal je zelf ook aan de slag leren gaan met mijn tips & tricks.
 • Kleur-en imagocoaching : Waarom staat de ene persoon met felle kleuren en kan iemand anders deze kleuren beter vermijden? Welke kleuren heb je nodig om de juiste uitstraling of het juiste imago te bekomen? Samen gaan we op zoek naar jouw topkleuren!
 • Workshop Imago-, kleur- en stijladvies : Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je vriendinnen, familie of collega's te beleven? Met een unieke workshop rond kleur, stijl of imago beleef je gegarandeerd een gezellig en leerrijk moment. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en zin in meer. 
 • Beauty advies: Samen met jou gaan we op zoek naar producten die geschikt zijn voor jou huid en dagelijkse routine. Zo krijg je een gezonde huid met de degelijke en natuurlijke producten. 
 • Make-up tips: We helpen je te beslissen welke kleuren en welke producten jij best kan gebruiken. Dit zowel voor dagelijks gebruik als voor wanneer je naar een feest moet bijvoorbeeld. Sommige mensen zijn mooi met een felle lip, terwijl voor andere oogschaduw beter werkt. Wij zoeken voor jou naar een evenwichtig pallet waar jij je het mooist bij voelt. 

Make-over Coach

Make-overexperten  Sonja Nijs begeleidt je tijdens de make-over coaching.

Mijn naam is Sonja, ben 58jaar, getrouwd, mama van Isaura en plusmama van Lara en Jens.

Na 35jaar in de energiesector te hebben gewerkt, heb ik 3jaar geleden eindelijk voor mijn passie kunnen kiezen; het mooier maken van mensen door middel van de juiste kleurtjes, beste pasvorm en de perfecte stijl.

Gevolgde opleidingen :

- Beauty from the inside out - gegeven door Roberta .Pellegriti (make-up artiste bij Man zoekt Vrouw en BFF van Jani Kazaltzis)

- Kleur- en imago coaching - gegeven door An Van Poyer (zaakvoerder bij ZIEZO Mechelen)

.

.

.Dit doet de make-over coaching voor jou

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je voelt je beter in je vel
 • Je hebt niet langer twijfels over wat je draagt 
 • Je kan op een zelfzekere manier mensen benaderen 
 • Je bent beter in sociale situaties 
 • Je kan tevreden naar jezelf kijken in de spiegel 
 • Je hebt heel wat plezier met je nieuwe zelf 

.

GETUIGENISSEN

"Een vrijgezellen, wat doe je dan? Een workshop volgen! Dat vond ik echt een super initiatief. Samen lachen en genieten van de leuke dingen: tips over kleding, make-up en tijd maken voor een echte goede babbel. Een perfecte dag voor mij! "

Lesley Simons


"Een make-over is waar iedereen wel eens van droomt. Ik kreeg een pakket cadeau van vrienden omdat ik het moeilijk vond mezelf dit cadeau te doen. Ik voelde mezelf heropleven, ik leerde nieuwe dingen kennen en draag de tips nog steeds mee als ik een winkel binnenstap. Het was een plezierige coaching waar ik ook leerde hoe ik mijn innerlijke kan koppelen aan mijn uiterlijke. Als ik dat eerder had geweten, had ik het mezelf wel cadeau gedaan! "

Margo Van Haren

"Ik heb zoveel kleren in mijn kast, maar grijp altijd naar dezelfde outfits. Hoe kan dat nu, dacht ik... Ik voelde me gewoon niet even goed in al die kleding. Ik wilde dat mijn foute kledingstukken weg gingen en ik er nooit nog een zou kopen. Wanneer ik deze coaching volgde, leerde ik dan ook welke aankopen wel gemaakt zijn voor mij!"

Veerle Kuipers


.


Praktisch 

Door wie: Coach Sonja Nys
Wanneer: na afspraak

Gratis intake gesprek :
30 min (gratis)
Eerste coaching sessie: 90 minuten (€90)
Prijs coaching sessies: 60 min (€60)

Je kan kiezen voor een persoonlijk traject of kan in groepssessies de workshop volgen.

Locatie: Sint-Adriaanstraat 121 3150 Haacht
Mogelijkheid tot online coaching
Neem zeker contact op voor jou Gratis intake gesprek!

GSM 0484 22 61 84
support@bettinakegels.be

 Ja, ik wil meester worden over mijn schoonheid
Ik schrijf me nu in


Contacteer ons

Bettina Kegels Trainer & Coach
Sint Adriaanstraat 121
3150 Haacht

Telefoonnummer
0484 22 61 84

E-mailadres
support@bettinakegels.com

www.bettinakegels.com
www.zencentrum.be

Like ons op Facebook