Slimme manieren om je te beschermen tegen 5G

28-04-2020

Wat is 5G?

Je hoort het steeds vaker '5G'... maar wat is dat nu net? Laat het me uitleggen.

5G is het een nieuwe vorm van mobiel netwerk, namelijk de vijfde generatie. 4G ken je misschien wel al, daarop surf je met je smartphone wanneer er geen wifi beschikbaar is.

Wel, nu iedereen 4G massaal gebruikt, zijn ze beginnen werken aan een opvolger.

5G zorgt ervoor dat je data en gegevens nog sneller worden doorgegeven. Het is betrouwbaarder en zorgt ervoor dat je batterij langer meegaat.

Dat kan doordat er frequenties gebruikt worden die hogere datasnelheden hebben. Het kan er zelfs voor zorgen dat gewone kabelverbindingen verleden tijd worden.

Enkel voordelen zou je denken, maar niets is minder waar


.

De gevaren van 5G

Wij gaan je vertellen over de nadelen die bij 5G komen kijken. 5G kan volgens de EU vanaf 2020 worden gebruikt in grote steden in België.
In Nederland is er al een 5G-zendmast. Het is dus zeker belangrijk te weten wat voor gevolgen dat voor jou kan hebben.

Er werd een oproep gedaan aan de Europese Unie van wetenschappers en artsen, die waarschuwen voor de gevaren. Zij zeggen dat het zal leiden tot meer blootstelling aan elektromagnetische straling, waar wij helemaal niet voor hebben gekozen! Ze moeten meer stilstaan bij de gevolgen, vooraleer ze het overal gaan gebruiken.

Doordat de staten apart hun verantwoordelijkheid niet nemen, is het moeilijk zelf er iets aan te doen. Je kan tegen een persoon zeggen 'wil je alsjeblief niet roken in mijn buurt', maar je kan iemand niet verbieden 5G te gebruiken wanneer niet iedereen weet wat gevolgen kunnen zijn.

Overheden zien het als iets positiefs doordat het economische voordelen kent, maar er moet verder gekeken worden dan alleen de economie.

Ook de belangen van ons, de mensen, zijn belangrijk.

Niet alleen onze gezondheid komt in de problemen, ook het milieu.

Er komen meer masten bovenop die masten die er al staan voor 2G, 3G, 4G, wifi...
Dit zorgt alleen maar voor meer straling, die schadelijk is voor onze gezondheid. De overheden en wetenschappers weten nog steeds niet aan hoeveel stralingen wij net worden blootgesteld bij 5G. Er moet dringend eerst duidelijkheid ontstaan vooraleer 5G de nieuwe norm kan worden.

.

Wetenschappers aan het woord

Niet alleen in de open brief vertellen wetenschappers en artsen over de negatieve gevolgen. In 2017 schreven enkele wetenschappers een artikel over wat de gevolgen zijn van 5G.

Ze halen de elektromagnetsiche stralen aan, en zeggen vooral dat er veiligheidsregels gemaakt moeten worden!

Lees vooral zelf het artikel hier.

.

5G en invloed op de natuur en dieren

Zoals we al eerder zeiden, is er niet alleen een effect op de mensen, ook op de natuur en de dieren.
Zij worden ook blootgesteld aan de elektromagnetische straling, maar dat is niet alles.

Wanneer 5G echt de nieuwe normaal wordt, zullen er 200 miljard meer objecten aanwezig zijn in én de ruimte én op aarde, namelijk basisstations.Ze zijn nu al aan het experimenteren met die 5G, en wanneer ze dat in Den Haag deden, bleek dat er uit het niets spreeuwen dood uit de bomen vielen, kan geen toeval zijn, toch? 

Er zijn toen zelfs maatregelen genomen in de stad, want de honden mochten voor een tijdje niet langer buiten. Ook koeien blijken een reactie te tonen en hebben paniek en geraken zo agressief of opgewonden.

Niet alleen vogels die last ondervinden, ook zijn er steeds minder bijen, wat ook in verband gebracht werd met 5G.

Dit komt ook door de stralingen die vrij komen. In Californië bleken er extreem veel dode bijen te zijn, en het bleek dat dichter bij de 5G-masten, er ook meer dode bijen waren. Bijen gebruiken lichtenergie om zich te verplaatsen, maar door de verstoring die de stralingen met zich meebrengen, voelen bijen zich ook nog eens aggressiever.

Het heeft ook gevolgen voor de natuur. Planten krijgen die straling ook en nemen zich in zich op.
Onthoud ook dat dit niet alleen nadelig is voor de plan, maar ook voor de personen die ze eten, jij bijvoorbeeld.

.

.

Hoe schadelijk is 5G voor onze gezondheid?


Het moeilijke aan de hele situatie is de exacte waarheid vinden. Doordat er zo weinig onderzoek rond bestaat, is het heel moeilijk te zeggen wat net waar is en wat niet. 

Het mag wel zeker zijn dat de stralingen die vrijkomen niet goed zijn voor onze gezondheid.

Niet goed voor de gezondheid, wat houdt dat net in?

  • De elektromagnetische stralen die vrijkomen, komen in contact met de elektromagnetische signalen die wij als mens in ons lichaam hebben. Dat zijn de hersenen, het hart, de zenuwspieren. Doordat ze met elkaar in contact komen, kunnen er lichaamsfuncties verstoord worden. Ook hebben ze invloed op onze lichaamsvloeistoffen, wat ervoor zorgt dat die zullen resoneren of bewegen op de schadelijke frequenties. Dat zorgt voor minder harmonie in je lichaam
  • De lichaamsfuncties die verstoord worden, zorgen ervoor dat je lichaam daar effecten van ondervindt. Zo heb je meer kans op hartritmestoornissen, kan je bloeddruk plots veranderen of word je zenuwstelsel verstoort. Ook kan het effect hebben op je spieren, door ongecontroleerde spierreflexen. Je immuunsysteem zal afzwakken en je rode bloedcellen klonteren samen waardoor je minder zuurstof kan opnemen. Het kan zelfs tot DNA-schade leiden.
  • Dit zijn de biologische processen die achterliggend zijn aan jouw klachten. Maar wat zijn die klachten net? Klachten kunnen gaan van hoofdpijn, duizeligheid, concentratieproblemen tot hartkloppingen, evenwichtsstoornissen en misselijkheid. Op lange termijn heeft het grotere effecten en kan het zelfs lijden tot gezwellen en in het ergste geval kanker.
  • Niet iedereen is hier even kwetsbaar voor. Er zijn bepaalde risicogroepen, namelijk ouderen, zieken, kleine kinderen en ook hooggevoelige mensen. De reden dat kinderen hier gevoeliger aan zijn is omdat ze dunnere schedels hebben en daardoor gaat de straling veel dieper in hun hoofd. Ook is hun zenuwstelsel nog vol in ontwikkeling, waardoor de schade nog groter wordt.

.

Algemene tips om je te beschermen tegen straling en esmog


  • Zet je wifi en andere draadloze apperatuur zeker uit wanneer je ze niet gebruikt, zoals bijvoorbeeld 's nachts.
  • Probeer de apparaten die draadloos verbonden zijn zo ver van je af te houden als kan. Je kan oortjes gebruiken bij het bellen of je luidspreken aanzetten bijvoorbeeld.
  • Draag je telefoon mee in een aparte zak of tas, zodat ze niet direct met je in verbinding staat.
  • Probeer elkel te bellen wanneer er een goede verbinding is. Bij slecht bereik moet je telefoon nog meer moeite doen om een verbinding tot stand te brengen.
  • Best kan je smsjes versturen, deze verbruiken nog minder. Wel niet tijdens het rijden natuurlijk!
  • Zorg voor jezelf: gezonde voeding, voldoende nachtrust, voldoende beweging...

.

Bescherm jezelf nu tegen 5G op een gemakkelijke manier

Wat voor jou? 

De tips die we je gaven, kunnen je al een eindje op weg helpen. 

Als je echt zeker wil zijn dat de 5G wordt tegengehouden, lees dan zeker even over de Harmonic Quantum Resonance Technology Card (HQRT). 

Heel gemakkelijk hulpmiddel

Het helpt je de EMF stralingen van 3G, 4G en binnenkort 5G te verminderen en bestrijden.

Klik op de knop hieronder om naar de Harmonic Quantum Resonance Technology Card (HQRT) te gaan. 

.