Mindfulness Training- online training voor meer rust in je hoofd

01-09-2020

Ken jij onze online training voor rust in je hoofd? Rust vinden in je hoofd op een bewuste en effectieve manier.

Rust in je hoofd met online mindfulness training

Mijn online mindfulness training gaat je helpen rust te vinden in je hoofd in dit op een ontspannende manier.

Niet met ingewikkeld psychologisch geklets, maar met heldere lessen en praktische tips en prikkelende opdrachten. En ik ben supertrots op het resultaat.

Niet alleen omdat de online cursus er prachtig uitziet in soChicken Broednest (onze nieuwe hippe leeromgeving). Maar vooral omdat ik ontzettend blij ben dat ik mensen nu écht kan helpen met het vergroten van het zelfvertrouwen.

Ja, de tips in de artikelen zijn nuttig en waardevol. Maar een cursus heeft iets magisch. Simpelweg omdat je aan de hand wordt genomen, en stap voor stap door het materiaal wordt geleid.

Meer zelfvertrouwen - online cursus

Je bent lang genoeg onzeker geweest - het is tijd om aan jezelf te denken. Om eindelijk helemaal jezelf te kunnen zijn en je onzekerheden los te laten. Om in jezelf te investeren en een lichter en leuker leven op te bouwen.

Ben je klaar voor een betere toekomst?

Gewoon op de knop blijven drukken

Deze nieuwe zelfvertrouwen cursus is zo ontworpen dat je alleen maar op een grote knop hoeft te drukken. Je leest de verhalen, je vult de vragen in en je drukt op de knop. Meer niet. Volg het simpele stappenplan, en ontdek hoe je zelfvertrouwen bijna vanzelf begint te groeien.

  • Je begint je beter te voelen over jezelf. Je krijgt het gevoel dat je goed genoeg bent.
  • Je wordt je bewust van het gedrag dat je zelfvertrouwen verzwakt, en kunt het vervangen voor gedrag dat je zelfvertrouwen versterkt.
  • Je voelt je blij met het idee dat jouw zelfvertrouwen in jouw handen ligt. Je kunt veel doen om het te vergroten, en de meeste dingen zijn niet eens moeilijk.
  • Je merkt al snel dat je je minder druk maakt over wat anderen van je vinden. Je durft je eigen weg te gaan zonder je onzeker te voelen.
  • Je voelt je rustig en kalm, omdat je weet dat je alleen maar de stappen hoeft te volgen. En als je klaar bent, kun je altijd terugbladeren of zelfs helemaal opnieuw beginnen. De cursus staat altijd voor je klaar om je op te peppen als dat nodig is.
  • Je geniet van het feit dat je de online cursus in je eigen tempo volgt. Ja, soms word je even afgeremd om ervoor te zorgen dat je de stof uitspreidt (anders werkt het niet). Maar je kunt er zo lang over doen als je wilt.

Bovendien kun je de cursus volgen vanaf je smartphone, tablet en pc. Fijn toch?

Zelfvertrouwen vergroten moet je zelf doen

Er is niemand die je zelfvertrouwen vóór je gaat vergroten. Ik heb de cursus zo ontwikkeld dat je je zelfvertrouwen stap voor stap zo eenvoudig mogelijk kan vergroten. Je moet het nog steeds zelf doen, maar ik maak het je zo makkelijk mogelijk. En binnen enkele weken merk je al resultaat: meer zelfvertrouwen en minder onzekerheid.

En het is altijd de moeite waard. Want een leven met meer zelfvertrouwen is een leven met meer vrijheid, plezier en meer authenticiteit. Ik hoop dat ik je mag helpen met deze online cursus!

Wat nu? 

Wil jij gaan stress gaan verminderen met meditatie? Lijkt het jou wel iets om dat middels een online cursus te gaan doen? Dan is de online Mindfulness training absoluut aan te raden. Deze training is uitgebreid opgesteld, heeft een bewezen werking en is ook nog eens voordelig geprijsd.

Door deze eigenschappen zou óók jij in staat moeten zijn om met deze online training stress te gaan verminderen. Veel mensen zijn je al voor gegaan, waardoor zij nu een stuk gelukkiger & rustiger kunnen leven. Lijkt jou dat ook iets? Kijk jij ook uit naar innerlijke rust en geluk? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: je direct aan te melden voor de Mindfulness online training!


.