Leef voluit CommunityDoe jij mee?

Leef voluit Community

Na het aanbieden van vele cursussen, tips, blogs en lessen overheen de jaren, merkten wij dat er vaak een gemis was van gemeenschapsgevoel, en dat het echt zou helpen mensen naar een hoge niveau te begeleiden. Iedereen wil graag trainingen doen, blogs lezen en alles toepassen op zijn leven, maar met steun van gelijkgezinden lukt dat toch net iets beter. 

Zo kwamen wij op het idee de Leef Voluit Community te starten. Een plaats waar iedereen terecht kan die opzoek is naar een gezond leven, een sterke geest en een vrije ziel. Wij zijn er zeker van dat je alleen heel wat aankan, maar dat het gevoel van community je echt bergen gaat doen verzetten. 

De Leef voluit community zijn wij begonnen, omdat ik overtuigd ben dat we niet geboren zijn om onze weg alleen te vinden.

We gaan dit samen doen!

Liefs Bettina & Danny

Wij zijn Bettina Kegels & Danny Semeelen, oprichters van het
Zen centrum "Leef voluit". Wij helpen je graag naar de beste versie van jezelf en een leven waar jij als gezond en gelukkig persoon centraal staat. Samen met de community helpen wij je graag verder. 

Ervaringen in de Leef Voluit Community

"Wanneer ik bij Bettina terecht kwam voor een leuke cursus, merkte ik dadelijk dat haar manier van werken interessant was. Ze helpt je echt op persoonlijk niveau dingen bereiken die je zelf niet mogelijk acht. Om er dan achter te komen dat ik in de Leef Voluit Community vaker tips en tricks kon krijgen en vanop afstand zelfs cursussen kon volgen, was heel goed nieuws. Ik ga vaak terug naar de community om meer te weten te komen over een gezonde en bewuste levensstijl, en merk ook dat ik veel nieuwtjes opvang die ik gebruik in mijn dagelijks leven."

Achternaam


"Ik heb altijd al genoten van een gevoel van samenzijn. Het gevoel dat alles beter is met twee en je echt kan groeien door andere mensen te helpen en hulp te aanvaarden. In een groep is veel meer plaats voor verschillende perspectieven, verschillende meningen en het geluk als je jezelf in elkaars meningen kan vinden. Dat is exact het gevoel dat ik krijg door lid te zijn van de Leef Voluit Community. Samen elkaar helpen naar een bewuste versie van onszelf."

Achternaam


"Ik vind het heel leuk op een vrijblijvende manier ergens deel van uit te maken. Ik merk dat je op die manier meer motivatie krijgt om nieuwe dingen te proberen bijvoorbeeld, omdat je merkt dat anderen het wel aandurven. Ik stel me vaak de vraag 'als anderen het kunnen, ik toch ook?' Dat gevoel heb ik door de steun die ik krijg bij de Leef Voluit Community. Eerst startte ik als vrijblijvend lid, waar ik al heel wat tips kreeg. Na een tijd merkte ik dat ik meer wilde, ik wilde tijd maken voor de cursussen en de meditaties. Zo ben ik dan begonnen met enkele cursussen en ik moet echt zeggen dat ze van me een beter en gelukkiger persoon maakten."

Achternaam


Wil jij spiritueel groeien en werken naar een bewustere versie van jezelf?

Vaak is dat een goede instelling, maar de stap om dan cursussen te volgen en trainingen te doen kan soms een stapje te groot zijn. Daarom kan jij je nu aansluiten bij de Leef Voluit Community, het start helemaal vrijblijvend en jij bepaald zelf wanneer je verder wilt met een cursus.

In de Leef voluit community krijg je praktische tips, inspiratie, meditaties of oefeningen rond persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei en natuurlijke gezondheid.

Je mag meewerken of ontvangen, je kiest zelf wat je er mee wilt doen.

In de Leef voluit community tref je gelijkgestemden die net als jij interesse hebben in een positieve mindset en leven. En die zich graag laten inspireren.

Lid van de Leef Voluit Community? Dit is wat het betekent:

Wij bieden een totaalpakket aan om aan je levensstijl te werken. Het is aan jou om te beslissen wat je ermee wil doen! Kies de zaken die voor jou belangrijk zijn, alles is vrijblijvend. 

Het belangrijke is dat jij tot de beste versie van jezelf komt, met een sterke geest, een gezonde lichaam en een open mentaliteit! 

CURSUSSEN

Een bewuster leven, een leven vol mindfulness of gewoon een leven vol gezonde producten en gewoontes, je kan het allemaal leren. In de cursussen is plaats voor persoonlijke groei en voor terugkoppeling naar een groep. Op die manier kan je zelf zien wat werkt voor jou! 

MEDITATIES

Meditaties kunnen wonderen doen. Vaak weet je niet goed hoe je de meditaties kan gebruiken, maar ook daar helpen we je bij. We vullen de meditaties steeds aan, waardoor jij steeds nieuwe aspecten van jezelf kan ontdekken. 

TIPS & TRICKS

Natuurlijk krijg je tips & tricks van ons, maar ook jij kan je ervaringen delen met andere leden. Op die manier worden we slimmer van elkaar en leren we wat werkt voor mensen en wat niet. Samen sterkt! 

ARTIKELS

Wil jij meer weten over je gezondheid? Ben je geïnteresseerd in het spirituele? Wil jij een betere voedinsstijl? Dat kan je allemaal stap voor stap aanpakken. Je hoeft het niet alleen te doen, want onze artikels geven je handige tips en weetjes die je helpen met de beste levensstijl.

COACHING

Samen sterk! Wanneer je weet wat je moet aanpakken, maar niet hoe, zijn wij er om je te helpen! We spreken samen met je over wat je wil bereiken en op die manier kan jij tot de beste versie van jezelf komen. Van spirituele coaching tot speed coaching, overal kunnen we je mee helpen! 

LEVENSSTIJL

Wanneer je deel bent van onze community, is er plaats voor verandering en verbetering op duizend verschillende manieren. Wanneer jij kiest wat voor jou belangrijk is, zal je komen tot een levensstijl die voor jou werkt en jou gelukkig en gezond houdt. 

Een leven dat je zelf in handen hebt, met de hulp van gelijkgezinden!

Mindfulness Training 
8 weken naar een bewuster leven 

Je leert negatieve gevoelens over het verleden en de toekomst te beheersen door je ademhaling te controleren en je aandacht te richten op wat er op dat moment in en rondom je gebeurt. Mindfulness combineert westerse wetenschap en oosterse levenswijsheid en is zeer doeltreffend in de behandeling van onrust, angst, stress, piekergedrag, depressie, pijn en burn-out. Mindfulness is een techniek die je overal kan beleven en waarmee je van jezelf een rustiger en gelukkiger mens maakt.

De Mindfuness training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten.
Elke training duurt ongeveer 2.5 uur. Gedurende deze 8 weken worden theorie, ervaringsgerichte oefeningen en interactieve oefeningen afgewisseld. Je krijgt een werkmap en toegang tot een aantal audiofragmenten die je kan gebruiken om thuis verder te oefenen.

40 lessen van het Nu (Eckhart Tolle)
Vind je innerlijke kracht 

Deze training gaat jou enorm helpen om jezelf van  je verstand te bevrijden, je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, los te laten. Zo verlos je jezelf van psychische lijden. Wanneer je je overgeeft aan het Nu zal je zeker hierin slagen!  We vinden dan schoonheid, liefde, geluk, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.

De training is geschikt voor iedereen die zijn lijden wil stoppen, voluit wil gaan leven en zijn bewustzijn wil verruimen. 40 dagen werken aan de beste versie van jezelf. 

Online leefstijlprogramma: 

Elke maand focus op één thema

Leef Voluit Community Cursussen (t.w.v. 1997 euro)
Je krijgt onmiddellijk toegang tot onze complete holistische Leef Bewust Academie voor leefstijl en gezondheid met al onze expert cursussen, challenge's en programma's.
Hierin vind je alles wat je moet weten over Voeding, Vasten, Training, Emotionele Detox, Fysieke Ontgifting, Ademhaling, Mindfulness, Zingeving, etc. Inclusief onbeperkt toegang tot onze gewaardeerde 250+ recepten en weekmenu's in de categorie vegetarisch, OERvoeding en ketogeen. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving met praktijkgerichte modulen die altijd actueel zijn, waar jij dankzij onze APP altijd en overal toegang tot hebt.  

Leef Voluit Community 

Wij delen in de Leef Voluit community praktische tips, inspiratie, meditaties of oefeningen rond persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei en natuurlijke gezondheid.

Ook de laatste nieuwtjes deel ik over het algemeen als eerste

De Leef voluit community is net als een online clubhuis, waarin we elkaar ontmoeten, waarin je al je vragen kun stellen en je ervaringen kunt delen.
Je mag rekenen op een luisterend oor zonder dat we gaan oordelen.

Bij offline bijeenkomsten ben ik er altijd bij. Ik hou van verbinding met elkaar en gezelligheid. Samen staan we sterk

Cursussen

40 dagen Eckhart Tolle

Leef Voluit Training

Wat gaan we samen doen?

Offline en online ontmoeting

Regelmatig worden er offline clubmeetings georganiseerd waar je gelijkgestemden ontmoet. 
Met gelijkgestemden is er de garantie op een zinvol en nuttig gesprek. 

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zichzelf en zijn eigen welzijn.
Iedereen is de weg wel eens kwijt, dat kan heel snel gebeuren.
Je bent verward over situaties of weet niet wat het is dat je echt wil.

Jij wilt graag dichter bij jezelf komen en ontdekken hoe je een bewust, gelukkig leven kan leiden waar je echt kan rekenen op jezelf.
 Jezelf kennen is een belangrijke eigenschap hoe je bewuster in de wereld kan staan en gewoon gelukkiger kan worden. 

.

Bettina & Danny   

Ik, Bettina, ben coach, trainster en therapeut met veel levenservaring. Zo studeerde ik emotiemanagement, mindfulness based cognitieve therapie, EFT therapie, ACT therapie, Hypnotherapie en vitaliteit-detoxcoach. Ik ben gespecialiseerd in mindfulness, meditatie en coaching met een spe­ciale belangstelling voor zelfkennis, spiritualiteit, hier en nu, bewustwording en de kracht van onze geest.

Ik en mijn man Danny Semeelen zijn de de oprichters van het ZEN centrum. 

Danny is..... 


Is de "Leef voluit" community iets voor jou?

Doe jij mee? De "Leef voluit" community is volledig gratis.
Op elk moment kan je instappen én ook altijd weer uitstappen.
Je kunt actief meedoen, maar ook gewoon een beetje op afstand blijven. Alles is ok. 

Meld je nu aan

Wauw, super tof als je mee wilt doen! We zijn zo blij met nieuwe leden die willen groeien en zich willen ontwikkelen.

Wanneer je je hier aanmeldt, krijg je een bevestiging in je inbox. Daarin zit ook de link waarmee je je kunt aanmelden in de Facebook-groep, ons online clubhuis.

Welkom bij de Leef Voluit Community, ons online clubhuis.

(Ben je liever niet op Facebook? Dit is de manier waarop ik de Club voorlopig zal voorzien van nieuwe inspiratie. Een tip van andere clubleden: maak een anoniem account aan voor alléén de Club. Zo kun je toch meedoen zonder alle ballast die je liever niet hebt.)

Liefs Bettina en Danny

GRATIS LID

Je bent altijd welkom als gratis lid van de Leef Voluit Community! 

7euro toegang tot

Met een maandelijkse betaling heb jij recht op net dat extraatje! 

XXXX

17 euro tot tips en traingen

Per cursus kan je ook kiezen voor een betaling. Zo is alles vrijblijven voor jou en kan je zelf kiezen!