Aanbod


Events

Wij organiseren verschillende events voor allerlei gelegenheden. Je kan naar ons komen voor een groot aanbod aan workshops. Zo geven we kooklessen die je helpen bewuster om te gaan met voedsel. Ook geven we lezingen en hoort daar af en toe een gezellige receptie bij. 

Trainingen 

Online of via workshops bieden wij je verschillende trainingen aan. Mindfulness, Life coachings... allemaal bieden ze een weg naar een verruiming van je bewustzijn. Samen komen we zo tot een gezonder en bewuster leven. 

Retraites

Ben je klaar voor een spiritueel zelfonderzoek en een geestelijke oefening? Kom dan zeker naar een van onze retraites. Onze retraites worden gegeven zowel in binnenland als in buitenland. 

Klaar om je stress en angsten aan te pakken?

Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode om fysieke klachten, angst, stress en depressie aan te pakken. De ademhalingsoefeningen zorgen er voor dat de orthosympathische en parasympatische zenuwstelsels gelijk worden geactiveerd. Daardoor ga je meer rust ervaren.


Daarom bieden wij Mindfulness, Yogalessen, Meditatie en Thai Chi aan voor je mentale en fysieke welzijn.
Ook hebben we coachings, lezingen en workshops voor je persoonlijke ontwikkeling
Om je gezondheid te verbeteren zijn er gezonde kooklessen, frequentie therapie, massages en programma's om te stoppen met roken.
Ben jij nét als wij gek op een gelukkig, gezond en stressvrij leven?
Dan ben je bij Happy Academy meer dan welkom! 

Klaar om je stress en angsten aan te pakken?

Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode om fysieke klachten, angst, stress en depressie aan te pakken. De ademhalingsoefeningen zorgen er voor dat de orthosympathische en parasympatische zenuwstelsels gelijk worden geactiveerd. Daardoor ga je meer rust ervaren.

Door wie? 

Bettina Kegels is al meer dan 10 jaar coach en heeft al honderden mensen geholpen en getraind hun leven voor altijd te veranderen.

De coaching methodes van Bettina Kegels gaat veel verder dan eenvoudige coachingstechnieken.

Vele onder ons weten perfect wat ze moeten doen om hun leven te veranderen maar ondernemen niets.

Maar wat houd hen tegen? Misschien angst om te falen of omdat we onze gewoontes niet willen veranderen.

Bettina helpt u bij het stellen van je doelen, we gaan kijken wat je tegenhoudt om resultaten te behalen op het gebied van : persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, spirituele groei financiën of persoonlijke relaties. 

Wat leer je? 

Je zal de kracht van hulp ontdekken. Jij bent degene die al je doelen moet bereiken, maar jij bent ook degene die hulp mag accepteren. Iemand die je op weg helpt zal leiden tot heel wat voordelen. 

Je leert: 
 • Duidelijke doelen stellen
 • Stoppen met piekeren 
 • Beheersing van je emoties 
 • Een gezonde levensstijl 
 • Verbetering van je zelfbeeld 
 • Worden wie je werkelijk bent
 • Meer ontspanning 
 • Dankbaar zijn voor alles rondom je 
 • Kracht in jezelf zoeken 

Praktisch 

Door wie: Bettina Kegels 
Wanneer: elke maand op donderdagavond
Tijd: 18.30u tot 22u
Data: 
donderdag 25 maart 2020
donderdag 29 april 2020
donderdag 27 mei 2020
donderdag 24 juni 2020

Locatie: Sint-Adriaanstraat 121      3150 Haacht
Prijs: €60 per yogales
Wat heb je nodig: werkmap - schrijfgerief - gemakkelijke kledij - fleece - zitkussen
Plaatsen zijn beperkt tot max 10 personen

Op zoek naar evenwicht in lichaam en geest?

Wij bieden een waaier aan individuele behandelingen om in de eerste plaats je lichaam jong en gezond te maken en je geest in evenwicht te brengen. Je kan terecht bij ons als je wil stoppen met roken, maar ook voor gelaatsbehandelingen, shiatsu, massage, minerale make up en gezond afslanken. 

Wil jij ook een rustige geest in een gezond lichaam?

 • Heb jij negatieve gedachten?
 • Leef jij voortdurend in (corona) stress?
 • Heb je behoefte aan innerlijke rust?
 • Wil je gezonder leven?
 • Kan je gewoon gelukkig zijn?
 • Wil jij controle over je gedachten en je leven?
 • Meer rust in je hoofd?
 • Voel je steeds angstig?

Als je dit allemaal herkent, is deze

"Happy Mindful" online training zeker wat voor jou

 • Bettina Kegels| bewustzijns-Coach en mindfulness trainster
 • Ik ben een professionele trainer en coach met diploma's in emotie management, EFT therapie  en mindfulness
 • Ik begeleid mijn klanten in het verruimen van hun bewustzijn en zelfontwikkeling

 • Persoonlijke groei is al 30 jaar mijn missie en passie

 • Mijn inspirators zijn: Eckhart Tolle, Gerbert Bax, Krisnamurti, Roy Martina, Boeddha....

Als extra BONUS:

Gezonder eten in 8 weken

Voeding is heel belangrijk, dat weten we.

Je uiterlijk, maar ook je innerlijke lichaam worden gevoed met de dingen die je in je mond steek.

Zelfs jouw gedrag, gedachten en je emoties hangen daar soms vanaf.

Sommige voedingsmiddelen geven stimulatie aan je gedachten, waardoor ze sneller heen en weer razen, 
zodat er stress wordt opgewekt.

Omdat gezonde voeding een essentieel onderdeel van Mindfulness is, krijg je tijdens de
Online training "Happy Mindful" als extra een stappenplan om gezonder te leren eten met honderden gezonde recepten.

Al vanaf ik een paar jaar oud was kwam ik in aanraking met de wijsheid dat we ons geluk zelf kunnen maken. Daardoor geloof ik in de kracht van onze gedachten en de wijsheid van ons lichaam.

Veel mensen lijken wel op slaapwandelaars; ze hebben geen weet van de goudmijn van hun onbegrensde wijsheid en oneindige liefde diep in zichzelf.

In ons hebben we zoveel rijkdommen voor het grijpen mits het geestelijke te openen en een blik te slaan op de onuitputtelijke schatkamer van ons innerlijke.

Diep in ons liggen onbegrensde wijsheden en mogelijkheden te wachten tot op het moment dat je ze wil gaan gebruiken.

Sta open voor de oneindige kracht en wijsheid in jezelf en werk samen met het universum en alles wat je verlangt zal je gegeven worden.

Tegenslag kunnen we niet vermijden, maar wat we wel kunnen leren is de manier waarop we met deze gebeurtenissen omgaan en hoe we na een stevige val weer kunnen opstaan.

Ik ben gespecialiseerd in het vinden van de diepste onbewuste patronen die onze zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke vrede in de weg staat.  

Be Happy 
Be Mindful

Liefs, Bettina

Maak nu kennis met het Happy team! Specialisten en experts die elk uitstekend werk leveren in hun expertisegebied. 

Hé lieve vriend, ☀

Voeding is heel belangrijk, dat weten we.
Daarom starten we deze training met een gezond voedingsplan.

Je uiterlijke, maar ook je innerlijke lichaam worden gevoed met de dingen die je in je mond steek.

Zelfs jouw gedrag en je emotie hangt daarvan af.

Bijvoorbeeld als je veel stimulerende voeding eet en drinkt (zoals suiker en cafeïne), dan is het normaal dat er problemen volgen. Door die stimulatie gaan je gedachten sneller heen en weer razen, waardoor er stress kan opgewekt worden.

"Je bent wat je eet" is geen cliché maar waarheid.

Ondertussen weten we allemaal dat voeding een van de belangrijkste factoren is om gezond en vitaal te worden en te blijven. Er zijn wel duizenden voedingssystemen op de markt en honderd goeroes beweren dat ze het juiste voedingspatroon hebben gevonden. Het juiste voedingspatroon bestaat niet, omdat we allemaal uniek en anders zijn; we hebben allemaal onze sterktes en zwaktes en elk lichaam heeft een ander metabolisme. Maar er zijn wel bepaalde richtlijnen die heel belangrijk zijn om gezond te worden en te blijven.  En daar gaan we aan werken in deze training.

Een aangepaste en afwisselende voeding is nodig voor iedereen. Gezellig tafelen zonder discussies is belangrijk voor een goede vertering. 

Het voedingsprogramma is een special ontwikkeld voedingsprogramma. Het programma biedt vele voordelen en is voor iedereen haalbaar.

Richtlijnen voor een gezond leven

 Leer luisteren naar uw lichaam

Als je goed luistert, vertelt ons lichaam wel wat het nodig heeft. Leer even stil staan bij je lichaam en vraag je af: wat heb ik nodig om mij goed te voelen. Dat kunnen misschien warme of koude gerechten of iets zoet of iets hartigs zijn. 

 Eet minstens 5 porties groenten per dag.

Ons lichaam heeft vitaminen, mineralen en fytonutriënten nodig om optimaal te kunnen functioneren. Meestal eten we te weinig groenten. Probeer zeker bij het middag- en avondmaal een grote portie groenten te eten.

 Bewerkt voedsel maakt je dik en is ongezond

Bewerkt voedsel wordt gemaakt door een fabrikant waar vaak suikers, vetten, zout, zetmeel en verschillende E- nummers zijn aan toegevoegd die schadelijk zijn voor onze gezondheid en maken dat we meer en meer honger krijgen en de kilo's eraan vliegen. We blijven er niet bij stilstaan, maar kijk eens in je eigen keukenkasten hoeveel bewerkte voeding er in staat.

 Eet 2 tot 3 stukken fruit per dag

Fruit is gezond en bevat veel gezonde voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen maar bevatten ook fruitsuikers. Beperk u tot 3 stukken per dag.

 Vermijd de E-nummers in uw voeding

Als we voedingsmiddelen willen bewaren is het mogelijk dat de smaak, kleur, geur of structuur verandert. E-nummers zijn eigenlijk stoffen die deze eigenschappen langer kunnen tegenhouden, en die aan veel voedingsmiddelen worden toegevoegd. Maar sommige E-nummers hebben nadelen voor onze gezondheid en kunnen ons veel klachten bezorgen.

 Eet gezonde koolhydraten

Koolhydraten zijn zetmeel en suikers, die eigenlijk de brandstof zijn voor ons lichaam.

Koolhydraten zijn ingedeeld in goede en slechte koolhydraten. Goede koolhydraten zitten boordevol vezels die essentieel zijn voor ons lichaam. Gebruik zoveel mogelijk gezonde koolhydraten.

 Drink veel water

Water drinken is heel belangrijk om een juiste balans te behouden tussen ons vochtverlies en de inname van vocht, daarom is het belangrijk om ons lichaam voldoende te voorzien van vocht. Als we vocht tekort komen, kunnen allerlei klachten ontstaan.

 Eet gevarieerd

Om gezond te blijven, hebben we verschillende voedingsstoffen nodig, daarom is het essentieel om je voeding genoeg te variëren. 

 Eet zoveel mogelijk biologisch

Bio producten zijn gekweekt zonder enig gebruik van pesticiden. De verwerking ervan gebeurt zonder toevoeging van kleurstoffen, zoetstoffen of smaakversterkers.

Voordelen van gezonde voeding

 • spijsvertering wordt beter
 • je voelt je fitter
 • bloeddruk daalt
 • stoelgang verbetert
 • beter metabolisme
 • cholesterol verbetert
 • je huid begint terug te stralen
 • sommige knie-, heup-, en rugproblemen verdwijnen

Tips

 1. Bij de samenstelling van je maaltijden dien je tevens te voorkomen dat te veel gifstoffen in het lichaam komen. Daarom mag je de volgende stoffen niet te veel gebruiken: koffie, zwarte thee, chocolade, geraffineerde en bewerkte suikers en voedingsmiddelen die deze suikers bevatten zoals frisdranken, kant- en klaar voeding, snoep, gebak etc., voedingsmiddelen die te veel zout bevatten (vooral conserven), alcohol (matig alcoholgebruik hoeft niet nadelig te zijn).
 2. Voedingsmiddelen dienen zo min mogelijk belast te zijn met schadelijke stoffen, zoals bestrijdingsmiddelen en zware metalen.
 3. Nadruk bij gezonde voeding ligt op de consumptie van rauwe, verse en zo weinig mogelijk bewerkte voedingsmiddelen: fruit, groenten en zure zuivelproducten (yoghurt, kwark...). Een belangrijk deel van de voeding dient uit rauwkost te bestaan.
 4. Belangrijk is om ontspannen in een sfeervolle omgeving te eten. Neem de tijd voor de maaltijd en kauw goed. Dat bevordert de spijsvertering. De maagfunctie, de productie van maagzuur en andere spijsverteringssappen komen beter op gang, hetgeen van groot belang is voor de stofwisseling.
 5. Minder grote hoeveelheden eten, draagt bij tot een gezond lichaam. Overeten belast je lichaam en is dus ongezond. Eet alleen in geval van honger en eet zoveel totdat de honger net gestild is. Vele kleine maaltijden gedurende de dag is beter dan één of twee grote maaltijden.

Extra tips

 • Vermijd suiker
 • Vermijd chemische suikers
 • Beperk vlees en vis
 • Eet voeding zonder bewaarmiddelen
 • Eet regelmatig paddenstoelen, noten, zaden en kiemen
 • Eet minder gluten
 • Eet onbewerkte voeding
 • Eet bewust en mindful
 • Wees je ervan bewust welke emoties, gedachten of prikkels je onbewust doen eten
 • Detox regelmatig je lichaam

Wij hebben een special voedingsprogramma samen gesteld voor jou.
Dit bestaat uit 10 voedingsgroepen.
Je kunt deze hieronder downloaden. 
 

Welkom op dag 55! ☀


Lieve Slanklijner, 

Klaar voor weer een nieuwe gewoonte? Als alles goed gaat, heb je nu al 6 gewoontes die je leven op een goede manier hebben omgegooid. 

Vandaag komt daar een zesde gewoonte bij! Merk je ook dat de gewoontes eigenlijk heel eenvoudig zijn, zolang je het heel bewust doet? Je zal merken dat zoveel te langer je de gewoontes toepast, dat dit bijna onbewust gaat. Toch kunnen ze wel echt een verschil maken! 

Onthoud dat gezond leven vooral draait om die gewoontes die je altijd al had om te draaien tot goede gewoontes!

Succes! 

Eet meer goede vetten 

Wat zijn gezonde vetten? 

Al die vettige dingen zijn niet goed voor je. Dat is een idee dat iedereen heeft, en voor een groot deel klopt. Hoewel, er zijn ook vetten die wel goed voor je zijn, en je zeker moet gebruiken bij het koken. 

Bepaalde vetten zijn goed voor je gezondheid en je hersenen hebben hier zelfs nood aan. Hersenen bestaan namelijk voor een groot deel uit vet. Als die het juiste vet krijgen, kunnen ze beter functioneren. Let wel op, als je niet het juiste vet krijgen, kunnen ze verharden en kunnen slechtere mentale functies het gevolg zijn. 

Het is daarom belangrijk de juiste vetten te kiezen, en vooral de 'niet-geraffineerde' versie te kiezen of te gaan voor 'bewerkte' plantaardige olie. Die zijn allemaal niet meer 100% natuurlijk, en dat willen we vermijden. 

Kokosolie

Eentje daarvan is koksosolie. Je zal er wel al over gehoord hebben, het lijkt wel de nieuwste trend. Het is niet zomaar een trend, ook wetenschappers zijn mee met de positieve eigenschappen van kokosolie. 

Kokosolie is een verzadigd vet, maar geen paniek, het is een goed vet. We hebben het nodig voor een gezond lichaam en gezonde geest. Je haalt er bovendien veel calcium en magnesium uit. Ze versterken ons immuunsysteem. Ook onze longen en hersenen kunnen dit zeker gebruiken. 

Kokosolie bevat bovendien geen transvetten, iets wat andere verzadigde vetten wel bevatten, wat net zo slecht is voor je cholesterol. 

Kokosolie wordt vrijwel onmiddellijk opgenomen door je lichaam, waardoor je direct energie krijgt en je ook minder snel last hebt van overgewicht. Het is belangrijk wanneer je lichaam geen suiker meer heeft om te verbranden, je die brandstof toch nog hebt. 

Grasboter

Nee, geen gewone boter, ook geen margarine... Boter mag nog steeds wel aanwezig zijn in je keuken, maar kies dan voor de gezonde variant. Kies voor boter die komt van grasgevoerde runderen. Ook moet het biologisch zijn.  Zo kom je tot grasboter. 

Margarine is niet goed voor je. Je zou denken van wel, maar hier gaat een serieus chemisch proces aan vooraf, wat maakt dat elke goede stof wordt afgebroken tijdens dat proces. Er worden bovendien kleurstoffen aan toegevoegd, wist je dat het oorspronkelijk vrij grijs is van kleur? 

Grasboter daartegenover is wel heel goed voor je. Het bevat enkele belangrijke voedingsstoffen zoals CLA en Omega 3, én bovendien heb je minder kans op hartaanvallen. 

Olijfolie 

Olijfolie bevat gezonde stoffen, zoals omega 9. Dat is net zoals bij avocado's en noten. Ook bevatten olijven antioxidanten en calcium. 

Olijfolie kan wel erg bewerkt zijn. Daarom is het belangrijk voor de juiste olijfolie te kiezen. Kies voor extra vergine. Dit is olijfolie van de eerste persing en heeft dus de beste kwaliteit. Kies best voor 'pure' extra vergine. Deze wordt op een natuurlijke en koude manier geperst. Hij wordt ook uitdrukkelijke gecontroleerd. Deze is ook geschikt bij het verhitten. 

Andere onverzadigde vetten 

De onverzadigde vetten die we nodig hebben bevatten veel omega 3. Wel belangrijk om te ween is dat ze koudgeperst zijn en dus al hun waarde verliezen wanneer je ze warm maakt. Voorbeelden hiervan zijn walnoot, hennep, lijnzaad... 

Waarom? 

De grootste reden om voor gezonde vetten te kiezen, is zodat je niet langer wordt blootgesteld aan de chemische versies ervan. Er worden chemische solventen gebruikt, waarvan ze hopen dat ze verdwijnen bij het opwarmen van de stof, maar 100% zekerheid hebben we daar niet voor. 

Het wordt bovendien niet altijd op het etiket vermeld, daarom dat je jezelf moet bewust maken van de risico's, daarmee helpen we je. Wanneer er gehydrogeneerd op het etiket staat, kan je het best in de winkel laten. 

Wanneer je geraffineerde vetten koopt, zullen er een heleboel stoffen ontbreken die wel aanwezig zijn in gezonde vetten. Zo zullen er geen mineralen als calcium of magnesium inzitten. Ook vitamine E is een belangrijke stof dat je zal mislopen. 

Waarom raden wij het merk Amanprana aan? 

Amanprana is een klein familiebedrijf, waardoor je zeker bent dat ze zorg dragen voor hun producten. Ze maken bio kokosolie, die dus heel goed is voor je gezondheid. De kokosnoten worden in Sri Lanka geplukt en wordt daar de gelukkigste kokosolie ter wereld genoemd. Het helpt dus niet alleen jou in de keuken, maar helpt de lokale welvaart daar ook nog eens! 


Het is koudgeperste kokosolie, die voldoende tijd krijgt om te rusten. Je kan deze niet alleen gebruiken in de keuken, maar ook in de badkamer. Het kan gebruikt worden als make-up remover, als scheerolie, als massageolie... 

Als je meer wil weten over de voordelen, bekijk dan zeker hun site eens! 

Opdracht deze week 

Probeer deze week enkel gezonde vetten te gebruiken. Wij raden aan om op de site van amanprana te kijken welke je best gebruikt. Het is eenvoudiger dan je denkt. Kijk bijvoorbeeld naar de gerechten die jou al wat inspiratie kunnen geven. 

Recepten

Welkom op dag 32! ☀

Hey geweldige Slanklijner! 

Vandaag is weer een nieuwe dag om aan de slag te gaan met onze gewoonten

Zoals je weet is dit niet vanzelfsprekend, en kan je jezelf hierin echt tegenkomen. Samen gaan we daarom ons best doen dit stap voor stap aan te pakken, zodat je langdurig jouw nieuwe, goede gewoontes kan toepassen

Wanneer je jezelf bewust maakt van wat je wil veranderen, kan je het zeker aan! Kijk maar naar jouw nieuwe gewoontes die je al hebt aangeleerd. 

Je drinkt meer water, gebruikt meer kruiden, kan aan de slag met kiemen en weet meer over voedingssupplementen. Onthoud wel dat we er elke week aan werken, maar dat het ook jouw taak is hier erna in geïnvesteerd te blijven. 

Jij bent goed bezig, samen lukt het ons! 

Veel succes! Eet meer levend en bio-energetisch voedsel 

Je eet om te leven, maar je leeft niet om te eten. Het is dan ook heel belangrijk dat je levende voedingsmiddelen eet. Hier zit namelijk levenskracht in, ook wel bio-energie genoemd. 

Het is een principe dat niet eenvoudig uit te leggen is en hangt samen met voedingstherapie. We gaan je toch proberen een menselijke uitleg te geven, zodat jij ziet wat de voordelen zijn en je gewoontes eraan kan aanpassen. 

Wat is levend bio-energetisch voedsel

Levend voedsel is plantaardige voeding die onbewerkt is. Je laat ze rauw en zo vers mogelijk, zonder ze te bewerken. Het is belangrijk dat ze zo puur mogelijk blijven en niet bewerkt worden. Het is ook vrij van dierlijke voeding waar mensen vaak een tolerantie van kunnen hebben, zoals bijvoorbeeld lactose en tarwe. 

Hieronder leggen we even op een iets wetenschappelijkere manier uit wat dit net is. 

De werkzaamheid van verschillende kruiden en voedingsstoffen kunnen elektromagnetische golven uitsturen. Op die manier kan je zien wat de werkzaamheden zijn van die stoffen. Dit wordt de 'bio-energie' van kruiden en voedingsstoffen genoemd. 

Een plant neemt met zijn fotonen energie op van de zon. Een blad is dus wat in verbinding staat met zowel aarde als kosmos. Die zonne-energie wordt op die manier omgezet in bio-energie. 

Die bio-fotonen kunnen gemeten worden, en zoveel te hoger deze zijn bij een plant, zoveel te beter de kwaliteit ervan is. Wanneer een plant heel vers en rauw is, haal je dus het meest uit je eten. Per dag dat je wacht gaan er bio-fotonen verloren en zal de kwaliteit afnemen. 

De kwaliteit wordt beïnvloed door de teeltmethode, de bewaringswijze, de bewerkingen... We zien dat wanneer voedsel zo weinig mogelijk wordt bewerkt, het in de beste staat is. Gekookt voedsel verliest bijvoorbeeld veel van zijn kwaliteit. Het is dus aangeraden veel rauwkost en fruit te eten. Ook noten, zaden en gedroogde kruiden zijn goed voor je lichaam. 


Waarom moet je dit meer eten? 

Ook ons lichaam bevat ook elektromagnetische golven, elk orgaan op een andere frequentie. Wanneer we die vergelijken met de golven van de planten, kunnen we zien dat deze overeenkomen. Zo kunnen we dus beslissen wanneer er een probleem is met een orgaan, om een bepaald voedingsmiddel te gebruiken om het op te lossen. 

Het standaardprincipe is dat je voedsel zal uitkiezen dat in overeenstemming is met jouw anatomie en de fysiologie van je spijsverteringsstelsel. De levenskracht die uit planten gehaald kan worden, kan zich zo op verschillende manieren uiten. 

We leren ook steeds vaker dat ziektes kunnen voortkomen uit wat je in je mond steekt. Wanneer je dus bewust meer bio-energetische voeding eet, zal je merken dat je je sterker voelt en op die manier minder vatbaar bent voor ziektes. Op die manier vermijd je bovendien toleranties, die niet goed voor je energiepeil zijn. 

Ze hebben niet alleen invloed op de werking van ons lichaam, maar kunnen zelfs mentaal een invloed uitoefenen. 

Welke voedingsstoffen zijn goed voor je? 

Verse kruiden hebben de hoogste waarden. Vaak gebruiken we toch gedroogde kruiden, doordat we er geen andere voorhanden hebben. Doordat wij in week 2 onze gewoontes rond kruiden hebben aangepast, kunnen we wel gebruikmaken van verse kruiden. 

Ook is ons spijsverteringsstelsel erg aangepast aan het eten van fruit. Fruit en groenten zijn ook goed door hun hoge hoeveelheid water. Dit bevat veel mineralen, vitaminen en enzymen. 

Ons lichaam reageert dus het beste op een dieet van fruit met noten zaden en kiemen. Dit vult perfect aan wat gewoonte 4 ons leerde. 

Begin hier wel op een rustig tempo mee. Als je het niet gewoon bent enkel levend voedsel te eten, kan je best kiezen om dit in stappen te doen. Zo kan je lichaam wennen aan de verandering. Probeer het per voedingsgroep aan te pakken, zoals je lichaam zich optimaal kan blijven voelen. 

  Opdracht van deze week 

  Je gaat je deze week focussen op levende bio-energetische voedingswaarden. 

  Onthoud: leven geeft leven. Kies daarom voor voedsel dat nog zo dicht mogelijk bij zijn levensgrens is om echt goed vers voedsel binnen te krijgen. Je zal je hierdoor ook veel fitter voelen en een gezond gevoel in je maag hebben. 

  Door je gewoontes rond kruiden te veranderen en je kennis te leren maken met kiemen, zal je zien dat het voor jou gemakkelijker wordt om deze gewoonte aan te passen. 

  Met een maandelijkse betaling heb jij recht op net dat extraatje! 

  XXXX

  • Krijg onbeperkt toegang tot de community
  • Deel je ervaringen in de community
  • Laat je door de anderen inspireren
  • Maak je leven elke dag leuker met interessante tips
  • Geniet van gezonde recepten
  • Krijg onbeperkt toegang tot onze trainingen
  • Mindfulness
  • Yoga
  • 40 Lessen van Eckhart Tolle
  • Ga voluit met
  • mindfulness
  • yoga
  • gezonde voeding
  • natuurlijke beauty
  • Doe mee met onze gezonde challenges
  • Ontdek de kracht van je spiritualiteit
  • Ontdek jezelf
  • Krijg onbeperkt toegang tot de community
  • Deel je ervaringen in de community
  • Laat je door de anderen inspireren
  • Maak je leven elke dag leuker met interessante tips
  • Geniet van gezonde recepten


  PROEF TOT EIND APRIL 2021 GRATIS VAN ALLE CONTENT

  • Krijg onbeperkt toegang tot onze trainingen
  • Mindfulness
  • Yoga
  • 40 Lessen van Eckhart Tolle
  • Ga voluit met
  • mindfulness
  • yoga
  • gezonde voeding
  • natuurlijke beauty
  • Doe mee met onze gezonde challenges
  • Ontdek de kracht van je spiritualiteit
  • Ontdek jezelf