Beste tips rond  gezonde voeding!

Gezond koken... wat houdt dat net in? Als je al de kookboeken moet geloven, zijn er heel veel manieren om gezond te eten. Als jij wil weten welke manieren voor mij echt werken en die ik kan blijven volhouden, dan lees je best even verder!

Elke avond een lekker stukje chocolade, daar is toch niets mis mee? Klopt, tot Marie begon door te hebben dat ze er niet zonder meer kon en elke avond best al veel moeite deed om toch haar stukje te kunnen eten.

Kokosvezels kan je terugvinden in kokosmeel. Het beste kokosmeel is dat van Amanprana, aangezien zij 100% garant staan voor biologisch geproduceerd, rauw kokosmeel. 'Rauw' wil hierbij zeggen dat het meel langzaam gedroogd wordt. Vele kokosmelen die je kan terugvinden in de winkel werden gedroogd in droogtunnels en bij een temperatuur van 90 tot...

Honing is een natuurlijke suiker die je niet alleen onmiddellijk energie geeft, maar ook op langere termijn. Dit is te danken aan de natuurlijke suikers die honing bevat, namelijk fructose en glucose.

Nee. Maar dat wist je hoogstwaarschijnlijk wel al. Met de huidige aandacht van de maatschappij wat betreft gezond eten worden we allerlei dingen aan- en afgeraden. Dat iedere dag frietjes bij het frituur halen een slecht idee is, weten we allemaal.

Je kent het vast en zeker wel: je staat voor de rayon in de supermarkt en weet niet goed welke fles olijfolie je moet kiezen. Er is dan ook zoveel keuze. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze gemaakt hebt? Ik zet 7 tips voor je op een rijtje en vertel je ook meer over mijn persoonlijke favoriet....