Happy Life


Gelukkig, Gezond en Geweldig leven 

 Dag 50

Goedemorgen op dag 50 β˜€

HΓ© lieve vriend, πŸ˜‰ πŸ˜‰


Wat is de bedoeling?

Mensen komen met een bedoeling in je leven.

Niet al je relaties duren even lang. Sommige mensen ken je al jaren, en zal je nog jaren als een vriend/vriendin beschouwen, met sommige mensen heb je slechts enkele weken of maanden contact.

Toch hebben alle relaties een nut, een bedoeling.

Uit iedere relatie leer je wat. Meestal is dit ook de reden waarom die bepaalde persoon je leven in is gekomen. Je had er nood aan net datgene te leren wat de relatie je geleerd heeft. Wanneer mensen uit je leven verdwijnen - omdat je ze lange tijd niet meer ziet, omdat jullie uit elkaar groeien, enz - dan wil dit zeggen dat hun doel in je leven behaald is.

Sommige van deze relaties zijn er om leegten in je ziel op te vullen. Heb je bijvoorbeeld nooit geleerd om jezelf te waarderen, dan is de kans groot dat je iemand zal tegenkomen die je zo waardeert dat je er zelf ook in gaat geloven.

In feite heelt deze relatie dat ontbrekende stukje van je ziel. Van zodra je in jezelf gelooft, is het doel van de relatie behaald, en zal de persoon waarschijnlijk langzaam uit je leven verdwijnen.

Levenslange relaties zijn relaties waaruit je een solide, emotionele fundering kan opbouwen.

Ze leren je de grotere levenslessen.

Lessen die je dan vervolgens kan toepassen in al je andere relaties. Soms is het jouw taak om andere mensen iets te leren, wat vaak eveneens een les voor jezelf is.

Je moet wel openstaan voor nieuwe relaties om ervan te kunnen profiteren. Sta open voor verandering, volg je intuΓ―tie en vecht niet tegen het universum.

Wanneer je de dingen te hard probeert te controleren, loop je vaak kansen mis.

Al je relaties, de huidige, de vorige en de toekomstige, hebben een nut, een reden. Denk eens na over afgelopen relaties en stel je de vraag 'wat heb ik hier uit geleerd?'.

De kans is zeer groot dat je hier een antwoord op kan geven.

Opdracht voor vandaag πŸ˜‰ πŸ˜‰

Schrijf 5 namen van mensen die je energie vreten.

Schrijf 5 namen van mensen die je energie geven. 


Op jouw succes en tot morgen, πŸ˜‰ 

Je grootse supports 

Bettina en het Happy Team


Je doet dit niet alleen wij doen dit samen.  

Maak je nu lid!  

Als je vragen hebt of je wil ervaringen delen, ga dan naar de besloten Facebook groep "Happy Life Club" 

Wij gaan daar al je vragen beantwoorden (niet via de mail).