Woorden zeggen meer dan je denkt


Soms floep je er iets uit of floept iemand er iets uit over/tegen jou. Vaak heb je het zelf niet door, maar wilt het heel wat zeggen. De manier waarop je iets zegt is ook heel belangrijk. Je kan je woorden echt voor goed gebruiken. Geloof je me niet? Kijk dan naar onderstaande video. 

Hoe?

Gewoon ergens gaan zitten en luisteren. Op een heel bewuste manier. Neem oortjes of een hoofdtelefoon zodat je echt het gevoel van nabijheid ervaart.

Denk terwijl je het filmpje kijkt niet te hard na.

Luister gewoon naar wat er gezegd wordt. Zonder dat je het weet zullen er gedachten in je hoofd komen die passen bij wat er gezegd wordt. Laat die gedachten toe, maar ga er niet verder op in. Luister eerst de hele boodschap.

Kies ervoor om je omgeving uit te schakelen.

Zie dat je geen afleiding hebt, zet je gsm af, doe de deur toe en wees mild voor jezelf. 

Waarom?

Reflecteren is heel belangrijk. Een video die jou doet nadenken over je woorden probeert te geven zal onrechtstreeks ook een soort reflectie zijn op je leven. Wat heb je al verteld, hoe heb je dat al verteld en hoe komt het over?

Besef door deze video te kijken wie aan het stuur zit van jouw leven. Dat ben jij. Het is dan ook aan jou om iets te doen met die informatie en ermee aan de slag te gaan.

Jij kiest er elke dag voor als je uit bed stapt wat voor persoon je gaat zijn en hoe je dag eruit ziet. Kies positief.