Happy Life


Gelukkig, Gezond en Geweldig leven 

 Dag 43

Goedemorgen op dag 43 

Hé lieve vriend,


Gefeliciteerd en welkom!

Positieve zelfsuggesties

Zelfsuggestie is jouw capaciteit om bewust te kiezen bepaalde beelden voor ogen te halen. Jij kan dan kiezen die beelden te gebruiken om je gedachten te sturen en op die manier bepaalde prestaties bereiken. Het is een methode om je mentale kracht te trainen. 

Zoals je kan gaan fitnessen, kan je ervoor kiezen je mentale kracht te trainen. Je gaat je hersenen trainen het positieve te zien en op die manier ook positieve dingen verwezenlijken. 

Enkele voorbeelden zijn 'ik kan dit', 'ik ga er geraken', 'ik ben goed in X'... 

Opdracht voor vandaag

Je gaat gedachten blijven herhalen. Dit noemen we zelfsuggestie. Wanneer je positieve zelfsuggesties regelmatig herhaalt, zul je merken dat je je anders begint te voelen . Met herhaling 'programmeer' je voor nu en in de toekomst.

We gaan je onderbewustzijn beïnvloeden door deze positieve zelfsuggesties. Alles wat je jezelf voorstelt als je in diepe ontspanning bent dringt diep door in je onderbewustzijn en kan voor een bijzonder lange tijd nawerken.

Alle dagen ga je voor de spiegel staan en zeg je luidop 3x deze positieve suggesties Het is belangrijk om een positieve zelfsuggestie in de tegenwoordige tijd te kiezen.

Let op !!! 

Er kan een stemmetje komen dat zegt "wat sta ik hier nu te doen". Laat het gewoon gebeuren. Blijven volhouden!

1. Ik weet wat ik wil.

2. Ik ben waardevol.

3. Ik ben op weg naar een volmaakt leven.

4. Ik hou van mezelf en geef me het allerbeste.

5. Ik heb vertrouwen en zal mijn doelen bereiken.Op jouw succes en tot morgen, 😉 

Je grootse supports 

Bettina en het Happy Team


Je doet dit niet alleen wij doen dit samen.  Maak je nu lid!  Als je vragen hebt of je wil ervaringen delen, ga dan naar de besloten Facebook groep "Happy Life Club" 

Wij gaan daar al je vragen beantwoorden (niet via de mail).