Een tikkeltje meer levensvreugde door yoga

Altijd vrolijk zijn is niet evident. Er zijn altijd wel dagen dat je niet 100% voelt wat je wilt voelen of dat alles niet helemaal gaat zoals het moet. Het is dan heel belangrijk dat je een rustpunt vindt in je dag waardoor je kan denken over de leuke momenten van die dag. Ik ben er namelijk zeker van dat die in elke dag zitten.

Laat deze yogaoefening je rustpunt zijn van elke dag deze week. 

Hoe?

Iedereen heeft soms wel een beetje hulp nodig om echt gelukkig te zijn. De yogaoefeningen die hier beoefend worden gaan zorgen voor echte levensvreugde en een goed humeur. Je gaat je echt beter voelen met de volgende poses:

  • Hoge lange
  • Lage Lunge
  • Handstand
  • Duif
  • Brug 

Waarom?

Het is heel belangrijk niet alleen dromen te hebben, maar ze ook om te zetten in realiteit. Alleen op die manier zal je zien dat je vertrouwen in jezelf echt sterk mag zijn.

Besef door deze video te kijken dat je echt plannen mag maken voor je toekomst. Je gaat er niet geraken door exact hetzelfde te blijven, jij moet durven voor verandering te gaan. Alleen zo kan je groeien.

Kies voor jezelf, kies voor verandering en kies met volle goesting. Jij kan werken aan de beste versie van jezelf, daar ben ik zeker van!