Aandacht voor een nieuwe start

Om tot een gelukkige en gezonde versie van jezelf te komen, moet je heel wat stappen ondernemen. Een belangrijke stap daarbij is om genoeg te reflecteren in je hoofd.

Jouw uitdaging van vandaag is om je eerste plannen te maken voor een nieuwe droom, een nieuw doel of een nieuw project.

Reflecteer genoeg over je leven en wat echt belangrijk is, zo ga je snel tot een idee komen. 

Hoe?

Durf jezelf de vraag te stellen 'waarom niet nu?'

Start met kleine stappen, maak wat meer tijd voor vrienden, begin aan je creatief project of durf die nieuwe taal te leren.

Vertel jezelf: 'vandaag is de dag!' en doe het ook, want waarom niet? Ik geloof in jou!'

Met een goede inzet ga je er zeker geraken. Weet wel dat je geduld zal moeten uitoefenen, want niets gaan vanzelf. Maar wanneer je vertrouwen hebt, in de oefeningen en in jezelf, zal alles zeker goed gaan. Neem zeker ook je tijd om na te denken bij de oefeningen en ze heel bewust te doen.

Waarom?

Door even te reflecteren naar wat jouw doelen zijn, ga je ze ook beter onthouden en op een andere manier benaderen. Je gaat leren dat je doelen helemaal geen zotte dromen moeten zijn en dat je echt gemakkelijker ze kan bereiken, stap voor stap.

Door op kleine overwinningen te focussen, zal je elke dag kleine stappen zetten naar je dromen. Je zal zien dat je daar mentaal gelukkiger van wordt en ook meer in jezelf gaat geloven. Dan is het heel logische dat alles fysiek ook beter loopt. Je voelt je beter in je vel en je gaat dat 'vel' ook beter beschermen.