Neem hier een duik in het aanbod van
 Happy Club

Mindfulness, yoga, meditatieweekends, lezingen, coaching, workshops, persoonlijke sessies en andere vormingen. 

 Voel je altijd welkom! 

..

.Yoga

Op zoek naar beweging en relaxatie?

Begin dan met yoga. In deze jachtige 21e eeuw is yoga een uitstekende manier om rust en ontspanning te brengen. Wij bieden een waaier aan van verschillende yoga vormen voor jong en oud.


Gezonde kooklessen

Op zoek naar een gezond eetpatroon?

Schrijf je dan in voor onze gezonde koolessen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Leer je lichaam gezond te voeden. Wij nemen je mee in de wereld van gezonde en biologische voeding en leren je heerlijke maaltijden op tafel toveren. We geven kooklessen die je helpen bewuster om te gaan met voeding.  

Happy Cirkel

Ben je klaar om spiritueel te groeien ?

Kom dan naar onze Happy Cirkel. Hier leren we bewust te worden van de diepere lagen in onszelf en komaf te maken met ons ego. Een plaats om te leren, te mediteren en . Wij gaan je begeleiden op het pad van puur bewustzijn. 


Shiatsu

Op zoek naar relaxatie?

Probeer dan zeker eens Shiatsu. Het is een massagevorm die focust op de kleinste aanrakingen. Je krijgt er meer energie door en je zal je zowel vanbinnen als vanbuiten herboren voelen. Het focust op de energiewaarden van je lichaam in balans te brengen voor een rustig en gelukkig leven.

Massages

Op zoek naar ontspanning voor jezelf?

Wat werkt er beter als ontspanning dan een massage? Je kan bij ons kiezen uit verschillende vormen die elk hun positieve effecten hebben. Je stress neemt ongetwijfeld af en het geeft verlichting en rust voor je geest. Natuurlijk helpt het ook tegen lichamelijke klachten. 

Gelaatsbehandelingen

Op zoek naar een goede gezondheid?

Frequentie therapie is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied. Net als bij andere holistische geneeswijzen gaat frequentie therapie je lichaam een zetje geven met de correcte frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Zo komt alles terug in balans!

Contacteer ons

Bettina Kegels Coaching & Training
Sint Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Telefoonnummer
+32(0)484 22 61 84 

E-mailadres
support@bettinakegels.be