Neem hier een duik in het aanbod van
 Happy Academy

Shiatsu, Massage, Gelaatsbehandelingen, Gezond afslanken

 Voel je altijd welkom! 

.

.Shiatsu

Op zoek naar relaxatie?

Probeer dan zeker eens Shiatsu. Het is een massagevorm die focust op de kleinste aanrakingen. Je krijgt er meer energie door en je zal je zowel vanbinnen als vanbuiten herboren voelen. Het focust op de energiewaarden van je lichaam in balans te brengen voor een rustig en gelukkig leven.

Stoppen met roken

Op zoek een gezond leven zonder roken?

Dan kunnen wij je helpen met de laserbehandeling. Nicotine heeft een invloed op je dagelijks leven. Of je nu één of een heel pak per dag rookt, het zal altijd in je achterhoofd ronddwalen. Als je echt een rustig leven wil, moet je daar komaf mee maken. Dat kan gemakkelijk met de softlaser-therapie. 

Massage

Op zoek naar ontspanning voor jezelf?

Wat werkt er beter als ontspanning dan een massage? Je kan bij ons kiezen uit verschillende vormen die elk hun positieve effecten hebben. Je stress neemt ongetwijfeld af en het geeft verlichting en rust voor je geest. Natuurlijk helpt het ook tegen lichamelijke klachten. 

Gelaatsbehandelingen

Op zoek naar een rustig moment voor jou en je huid? 

Kom dan bij ons ontspannen voor een gelaatsverzorging. Het is een belangrijke manier waarop je jezelf kan helpen even te ontspannen. Durf een moment voor jezelf inplannen en te kiezen voor jouw gezondheid. Door op je gezicht kleine aanrakingen toe te laten, zal je zien dat je meer energie hebt. Iedereen verdient me-time. 

Gezond afslanken

Op zoek naar een afslankmethode die echt werkt? 

Dan kan ik je helpen. Wij ontwikkelden een programma waarbij je een combinatie hebt van gezond eten, beweging en mentale gezondheid. Het is heel belangrijk dat je op verschillende manieren werkt aan jezelf om zo tot het perfecte totaalpakket te komen dat voor jou goed voelt. Wij geven je tal van nieuwe recepten die makkelijk én lekker zijn! 

Contacteer ons

Happy Academy
Sint Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Telefoonnummer
+32(0)484 22 61 84 

E-mailadres
info@happyacademy.be