"Mindful Leven" training

Module 8

Aandacht voor heartfulness

Oefening

Mijn Heartfulness- actieplan

Maak voor jezelf een heartfulness actieplan in je werkboek pagina' 82-83.

Kijk welke inzichten je krijgt.

Lijden kan omgezet worden in vrede.

Je kan dit bereiken door middel van overgave.

Jezelf in het Nu plaatsen geeft je de mogelijkheid om het Nu te aanvaarden zoals is. Het geeft je contact met je innerlijk lichaam, hetgeen de bron van leven is.

Het Nu voorkomt dat ons pijnlichaam grip op ons kan krijgen. Het leert ons ook dat we niet ons denken zijn. Het Nu is het enige wat er is.

Oefening:

Geef je over aan het moment. Aanvaard wat is en dat je het niet ongedaan kan maken. Het is er immers al. Houd deze staat van aanvaarding vol en je zal geen negativiteit meer creëren. Je zal geen ongeluk meer voelen en je zal niet meer lijden.

Oefening:

Wanneer je je niet kan neerleggen bij de uiterlijke toestand, aanvaard dan je innerlijke toestand. Maak ruimte voor de pijn die je voelt, voor je verdriet, je angst, je eenzaamheid. Stap in de rol van waarnemer zonder er een oordeel over te vellen. Merk hoe je overgave aan het lijden ervoor zorgt dat dit zich verandert in vrede.Wij gaan dit avontuur samen aan. 

Je reis begint hier. Laat niets of niemand je dromen afnemen. Je staat er niet alleen voor. Je kan altijd terecht bij de Mindful leven training op Facebook. KLIK HIER om je gedachten te delen op Facebook of anderen te horen.

Be Happy, Be Mindful

Liefs Bettina & Danny
en het Zenfit Team